DR. TÓTH LORETTA FÜL-ORR-GÉGÉSZETI MAGÁNRENDELÉS TATA

2890 Tata, Alkotmány u. 16. Bejelentkezés: 06-30-5120214 - Felnőtt és gyermek teljes körű fül-orr-gége szakorvosi vizsgálat, arcüreg ultrahang, allergiavizsgálat, hallásvizsgálat, góckutatás, rákszűrés, fülakupunktúra, homeopátia, természetgyógyászat

Tájékoztató betegfogadási rendünkről

 

Ismételten felhívjuk Tisztelt Betegeink figyelmét arra, hogy kizárólag előzetes telefonos előjegyzés alapján fogadunk betegeket.

Ezért szíves megértésüket kérjük, hogy magánrendelésünkön az előjegyzett betegek nagy száma miatt soron kívüli ellátásra egyáltalán nincs lehetőségünk.

Mivel a kiadott időpontok a betegellátást végzők által fizikailag és szellemileg vállalható rendelés végső időpontját jelentik, nincs lehetőség "rendelés végi" vizsgálatra, mely azt jelentené, hogy a rendelésnek sohasem lenne vége.  

A panaszok alapján akutnak ítélt betegeket várólistára vesszük, és ha lesz visszamondott vizsgálati helyünk, telefonon értesítjük a várólista sorrendje alapján a betegeket.

Kontroll vizsgálatra is be kell jelentkezni, mert erre hivatkozva az időpontot kapott betegek nem szenvedhetnek hátrányt.

Természetesen tartunk fent a sürgős ellátást igénylő betegeknek helyeket, de ezek indoka alapvetően akut orrvérzés, idegen test eltávolítása lehet.

Amennyiben megítélése szerint panaszai halaszthatatlan ellátást igényelnek, kérjük a súlyosabb egészségkárosodás elkerülése érdekében haladéktalanul keressék fel a háziorvosi ügyeletet vagy a tatabányai Szent Borbála Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztály Ügyeletét vagy a Sürgősségi Ambulanciát.

Megértésüket kérjük, mert az orvosok és asszisztensek teherbírása is véges, nekik is van családjuk, őket is hazavárják.

                    

                                  Tisztelettel: Dr. Tóth Loretta

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 33
Heti: 372
Havi: 424
Össz.: 423 126
Oldal: TÁJÉKOZTATÓ BETEGFOGADÁSI RENDÜNKRŐL
DR. TÓTH LORETTA FÜL-ORR-GÉGÉSZETI MAGÁNRENDELÉS TATA - © 2008 - 2019 - drtothloretta.hupont.hu